piring katutup akurat laser mesin potong laser

Plate Covered Accurl laser cutting fiber machine with 4000 x 1500mm interchangeable work tables 

Spesifikasi


Cutting Speed: 0-60m / min
Format Graphic Supported: AI, DWG, DXF, PLT, Liyane
Aplikasi: Laser Cutting
Kawontenan: Anyar
Cutting Thickness: 0-30mm
CNC or Not: Ya
Mode Pendinginan: Cooling Banyu
Software Kontrol: Cypcut, FSCUT2000, Cypnest
Papan Asal: Anhui, China (Dharatan)
Sertifikasi: CE, SGS
Nama Produk: serat laser cutting machine
Laser Power: 700W-10000W
Tipe Drive: Servo motor lan drive
Kontrol: CNC
Max Moving Speed: 100m / min
Daya Alokasi: 380V / 220V ± 10%, 50Hz / 60Hz
Waktu Kerja Suwine: 24 jam
Bobot Mesin: Kira-kira: 8 Ton
Ukuran Mesin (l * w * h): 8.5 * 3,3 * 1.9m
Layanan sawise-sales: Pusat layanan jaban rangkah kasedhiya

Detail Produk


Jeneng Produkserat laser cutting machine
Laser Power700W-10000W
Tipe LaserSerat Laser
Tipe DriveServo motor lan drive
KontrolCNC
Max Moving Speed100m / min
Alokasi Power380V / 220V ± 10%, 50Hz / 60Hz
Waktu Kerja Suwine24 jam
Bobot MesinKira-kira: 8 Ton
Ukuran Mesin (l * w * h)8.5 * 3.3 * 1.9m
Kunci Produk5 sumbu pemotongan laser

1. Mesin kabeh diisi kanggo ngurangi radiasi laser lan nyegah karusakan mekanis.
2. Ngganti wektu kerja, nyimpen wektu bongkar muat, lan ningkatake efisiensi karya
3. Gesitan grinding dhuwur, rak, kurang swara, presisi dhuwur lan kecepatan cepet
4.SMC komponen pneumatik, kontrol cerdas, perforasi tekanan rendah sampurna
5. Body welding integral kanthi kekuatan dhuwur, sumbu aluminium X lan temperatur annealing kanggo nyegah supaya alat mesin ora deformed sawise 20 taun nggunakake normal.
6. Dipandu dening pamimpin bal-balan / pameran bal-balan kelas dunia lan pedoman linear kanggo entuk presisi sing dhuwur, efisiensi dhuwur lan stabilitas mesin.
7. Dilengkapi karo terminal handheld nirkabel sing paling canggih kanggo piranti pangolahan jarak jauh
8. Peralatan kasebut nganggo sistem kontrol numerik dhuwur-kinerja, motor servo AC lan drive. Iki minangka teknologi canggih kayata kontrol pneumatik, mekanik, optoelektronik lan numerik.

FAQ


Apa Laser Cutting?

Motong laser yaiku teknologi sing nggunakake laser kanggo motong, lan biasane digunakake kanggo aplikasi manufaktur industri,Pemotong laser industri digunakake kanggo nyithak materi lembaran datar uga bahan struktural lan pipa.

Kepiye carane Cut Serat Laser ing Logam?

Apik banget, bisa dikatutake yen serat laser wis dilahirake kanggo ngukur logam amarga logam duwe tingkat serat serat laser serat, lan biaya luwih murah tinimbang laser Co2 sing dhuwur.

Bahan apa sing bisa dipotong dening Mesin Pemotongan Laser Serat iki?

Sebagian besar pabrikan nggunakake iki kanggo ngetokake Stainless Steel, Baja Karbon, Baja Mild, Besi, baja galvanis, kadhangkala padha ngiris Aluminium lan kuningan banget, Lan sawetara pelanggan migunakake emas, perak kanggo produksi perhiasan.

Apa bobotane bisa dipotong?

Kita seneng ngomong macem-macem sumber daya bisa nyuda materi kekandelan sing beda, ana hubungane karo materi lan tekanan gas. umpamane, 1kw IPG laser maks max cut 12mm CS, lan 5mm SS, kanggo rincian, tulisen kita kanggo sheet table material, power laser, speed, gas etc.

Carane akeh opsi sumber laser? Apa bedane?

Biasane we offer IPG, RAYCUS, MAX, beda karo biaya lan kualitas potongan, kita duwe pengalaman

piranti lunak sing bakal digunakake ing mesin sampeyan?

Opsi prioritas yaiku controller Cypcut, Biaya ekonomi lan kinerja sing gedhe, Nanging opsi liyane sing kasedhiya.